Vores tandbehandlinger tager udgangspunkt i god tandlægeetik

Du vil altid fornemme, at du er i centrum for vores arbejde. Det er løsninger til dig, der er vigtige for os, så enhver tandbehandling bliver udført som godt håndværk, hvor vi er stolte, hver gang vi oplever dig smile efter endt behandling.

Når du sætter dig i vores stol

Vi koncentrerer os om det, vi er dygtige til. Så i forbindelse med visse behandlinger, f.eks. implantater, henviser vi til andre professionelle som vi har et fremragende samarbejde med. Det er i øvrigt en naturlig del af vores rutiner, at vi løbende under behandlingen holder dig orienteret om, hvad vi foretager os.

 

Jeg har ondt! Vi er klar med nødplanen

Hvis du har et akut tandproblem, så er det en del af vores service, at du får en tid samme dag. Du kan altid ringe på tlf. 98 12 36 54 og komme hurtigt til på klinikken i nødstilfælde.

I visse tilfælde kan vi derfor være nødsaget til at bede andre rykke lidt for at sikre din behandling. Vi ved, at de fleste har stor forståelse for dette, selvom det kan betyde små forsinkelser og i meget sjældne tilfælde anullering af aftaler. Smertelindring i første instans er en vigtig prioritet for os i forhold til dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Priser

Hvad koster en behandling hos tandlægen?
Se priserne på vores ydelser her. 

Vores priser

Bestil din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så bestil en tid her.

Bestil tid