Tandbehandlinger i udlandet

Prisen for tandbehandling i udlandet kan umiddelbart virke billig. Men den samlede regning kan nemt vokse, når prisen til eksempelvis efterjustering skal regnes med. Den samlede pris ender derfor nemt med at blive den samme eller højere som for en tilsvarende behandling i Danmark.

Priser på tandbehandling i europa

Almindelige tandbehandlinger som for eksempel undersøgelser, tandrensninger, tandudtrækninger m.m. er faktisk ofte billigere i Danmark end i Sverige, Norge og Tyskland.

Behandling i udlandet er heller ikke omfattet de samme forsikringer og klagemuligheder, som tandbehandlinger i Danmark.

Hvorfor skal jeg behandles i Danmark og ikke i udlandet 

  • Hos danske tandlæger korrigeres småting ved din nye fyldning, krone eller bro hurtigt og naturligvis gratis. Udenlandsk tandarbejde kan blive kostbart at få efterjusteret.
  • Hos danske tandlæger er du dækket af en patientforsikring. Det vil sige, at du får erstattet en tand, hvis noget går galt undervejs. Denne garanti går tabt ved behandling uden for Danmark.
  • Hos danske tandlæger får du generelt en længere garanti på din tandbehandling. Typisk får du kun 2-5 års garanti på kronearbejde i udlandet. Den garanti ligger hos dinTANDLÆGE som oftest på 5-10 år, men du får altid klar besked ved et konkret stykke arbejde.
  • Hos danske tandlæger har du en formaliseret klagemulighed, hvis uheldet er ude. Den mulighed er reelt ikke eksisterende uden for Danmark.
  • I Danmark fører Sundhedsstyrelsen tilsyn med tandklinikkerne – det giver sikkerhed for patienterne. Ved behandling i udlandet er ansvaret dit eget.
  • Et samlet behandlingstilbud over en periode fra en tandlæge i dinTANDLÆGE er ikke dyrere end det samme totale tilbud vil være i Sverige, Norge eller Tyskland.

Er du i tvivl, så lad være.

Priser

Hvad koster en behandling hos tandlægen?
Se priserne på de faste og frie ydelser. 

Læs mere

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring danmark kan du få tilskud til din tandbehandling

Læs mere her