Tandlæge søges til Aalborg

 

Hos Tandlægerne Krogh og Isaksson bestræber vi os på, at vores klinik er et sted, hvor både patienter og medarbejdere værdsætter at komme.

Bag Tandlægerne Krogh og Isaksson er vi to erfarne tandlæger, en dygtig tandplejer og tre rutinerede klinikassistenter, der sammen med byens dygtigste og sødeste receptionist, vil sørge for at din aftalebog er fyldt med patienter.

Du vil blive en del af en klinik, hvor vi udfører alle former for tandbehandling på en stor og loyal patientgruppe. Vi vægter arbejdsglæde, faglig stolthed, efteruddannelse og patientpleje højt. Hos os vil du få et rigtig godt arbejdsmiljø og nogle skønne kolleger, som altid er til rådighed for spørgsmål og faglig sparring.

Er du nyuddannet tandlæge, har du mulighed for at deltage i dinTANDLÆGE Academy, som er et velstruktureret udviklingsforløb, hvor der er tid og plads til læring og fordybelse.

I dagligdagen vil du altid få rutineret og fagligt meget kompetent klinikassistenthjælp. Jobbet giver dig gode muligheder for faglig udvikling.

Vi kan tilbyde et fleksibelt timetal efter dine ønsker og behov. Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt.

Du vil passe rigtig godt ind hos os, hvis du kan give vores mange og trofaste patienter en god, omsorgsfuld og tryg behandling. Du skal være en holdspiller og bidrage til at bevare arbejdspladsen som et behageligt sted at være.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Anja Krogh på anjakrogh@hotmail.com eller tlf. 27 35 60 78.

Interesseret? Så udfyld formularen nedenfor, vedhæft ansøgning, cv samt evt. foto af dig selv og send det til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af dinTANDLÆGE og tilbyder herigennem bl.a.:

  • efteruddannelsesprogram
  • faglige aktiviteter
  • sundhedsforsikring

​dinTANDLÆGE er en demokratisk sammenslutning af privatejede og uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed. www.dintandlæge-erhverv.dk

Firma
Tandlægerne Krogh og Isaksson
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Arbejdssted
Boulevarden 22, 9000 Aalborg
Ansøgningsfrist
Snarest muligt